GOFUS

Lav et event med stjernedrys og fodboldlegender

Vi stiller med en perlerække af kendte fodboldspillere til dit event.

Der er garanti for stjernedrys, gode anekdoter og én på opleveren.

3 grunde til at arrangere med os:

Skræddersyet

Skal vi lave et velgørenhedsprojekt sammen? Vi stabler gerne skræddersyede lokale events på benene sammen med dig – eller vi kan komme med et helt færdigt set-up, som både I og GOFUS profiterer af.  Lad os mødes på golf- eller padel-banen.

Stjernestøv

Der er garanti for stjernedryss og anekdoter, når vores gamle kendte. fodboldspillere møder op til dit event. Ved igen at have græs under fødderne på golf- eller padel-banen er spillerne en helt unik tilføjelse til et event – og så samler vi ind til et fantastisk formål.

Stor oplevelse

Partnere og sponsorer får en helt særlig følelse med hjem efter et event med GOFUS Danmark. Det samme gør deltagerne til dit event, der kan trykke hænder med nogle af Danmarks største fodboldkoryfæer – og endda se dem in action igen på en ny slags bane.

Tidligere events arrangeret med:

Skal vi spille sammen?

Omtale, good-will og én på opleveren

Lad os tale om, hvilken type af event, vi skal finde på sammen.

Skal du være med?

Skal dit firmanavn stå her?

Turkish Airlines

Skal dit firmanavn stå her?

Skal dit firmanavn stå her?

Skal dit firmanavn stå her?

Skal dit firmanavn stå her?

Vi laver også individuelle sponsorpakker

Vær med!

Hjælp udsatte unge gennem sport

Som sportsmennesker er vores medlemmer de helt rigtige til at advokere for, hvordan sport kan være livsforandrende. Derfor går vores overskud til relevante organisationer, der hjælper udsatte unge ind i sportens verden.

Eksklusiv forening for tidligere landsholds- og superligaspillere

Til eventsene står spillerne for en portion god stemning, sund konkurrence og gode røverhistorier fra gamle dage, da GOFUS vil være spillernes genskabte klubhus med et fedt fællesskab. Kriteriet for at blive aktivt medlem af GOFUS er A-landskampe under DBU eller minimum 100 Superligakampe.

Lav et arrangement med GOFUS

Vil du have stjernestøv drysset ud over et event med en omgang tidligere stjernespillere? Så kontakt GOFUS og bliv medarrangør på et event. Vi møder op og spiller padel eller golf i lige netop dén version, vi bedst kan finde på sammen. Det er helt uforpligtende at kontakte os og høre mere.