GOFUS

Vær med i GOFUS’ klubhus

I GOFUS kommer du på hold med over 50 andre tidligere superliga- og landsholdspillere, der alle er klar på at danne et fællesskab i den gode sags tjeneste. Du kan både være aktivt og passivt medlem.

3 grunde til at være med i GOFUS

Godt formål

Gennem din karriere har du opnået et kendt navn over for den danske befolkning. Dét kan du i GOFUS få lov til at omsætte til velgørenhedskroner til fordel for unges trivsel gennem sport og bevægelse. Du ved om nogen, hvordan sport kan transformere et liv – nu har du mulighed for at give stafetten videre til den næste generation.

Klubhuset

Det er vigtigt for os, at GOFUS skal være dit genskabte klubhus. Til vores events er der god stemning, sund konkurrence og masser af røverhistorier fra gamle dage. Vi sætter dig i kontakt med en lang række af tidligere spillere, der deler den samme unikke fodboldbaggrund som dig selv – og vi vil nære dét fællesskab gennem aktiviteter.

 

Nye oplevelser

Vi arrengerer events og ture, som kun er forbeholdt spillerne. Derfor får du en masse nye oplevelser, hvor du i fællesskab med en masse ligesindede kan snakke om gamle dage, gode og dårlige oplevelser – og bare en helt masse røverhistorier. Vi ser det i hvert fald som én af vores hovedopgaver at faciliere et stærkt fællesskab spillerne imellem.

Sponsorer der allerede er med

Skal du være med?

Medlem i GOFUS

Hvordan kan du være med?

Kriteriet for at blive aktivt medlem af GOFUS er at have spillet A-landskampe under DBU eller minimum 100 Superligakampe samt at betale et mindre månedligt kontingent.

Du kan være aktivt eller passivt medlem for  100 kroner om måneden. Som passivt medlem støtter du GOFUS Danmarks gode sag uden selv at stille op til events. Ethvert bidrag hjælper.

Det har været en glæde og fornøjelse at mærke spillernes opbakning til den gode sag. Når man allerede har 50 medlemmer inden stiftelse og nu offentliggørelse, så tør jeg sagtens drømme store drømme om, hvad kan det kan blive til!”

Simon Rasmussen
Tidligere leder af landsholdet
Leder af GOFUS Danmark

Medlemmer af truppen

Vær med!

Hjælp socialt udsatte unge gennem sporten

Som sportsmennesker er vores medlemmer de helt rigtige til at advokere for, hvordan sport kan være livsforandrende. Derfor går vores overskud til relevante organisationer, der hjælper udsatte unge ind i sportens verden.

Eksklusiv forening for tidligere landsholds- og superligaspillere

Til eventsene står spillerne for en portion god stemning, sund konkurrence og gode røverhistorier fra gamle dage, da GOFUS vil være spillernes genskabte klubhus med et fedt fællesskab. Kriteriet for at blive aktivt medlem af GOFUS er A-landskampe under DBU eller minimum 100 Superligakampe.

Lav et arrangement med GOFUS

Vil du have stjernestøv drysset ud over et event med en omgang tidligere stjernespillere? Så kontakt GOFUS og bliv medarrangør på et event. Vi møder op og spiller padel eller golf i lige netop dén version, vi bedst kan finde på sammen. Det er helt uforpligtende at kontakte os og høre mere.