GOFUS

Bliv passivt medlem

GOFUS støtter en masse gode sager, hvor sport og unge skal bringes til sport og idræt med indsamlede midler.

Selvom du ikke har været på fodboldlandsholdet eller spillet superligafodbold, kan du snildt støtte vores sag – som passivt medlem med et medlemstilskud på 100 kroner eller mere.

Støt GOFUS med valgfrit beløb

SKAL DU STØTTE?

Bliv Frivillig i GOFUS

Vil du hjælpe unge gennem sport?

Vi har brug for hænder til at få vores events til at shine. Vi leder efter nogen i hver landsdel – er det dig?

Passiv medlem af GOFUS

Vil du hjælpe unge uden at deltage?

Vi har brug for midler til at få vores events til at ske. Så meld dig ind som passivt medlem og bliv opdateret via nyhedsbrevet.

Gofus – Hvorfor støtte det?

Hjælp socialt udsatte unge gennem sport

Som sportsmennesker er vores medlemmer de helt rigtige til at advokere for, hvordan sport kan være livsforandrende. Derfor går vores overskud til relevante organisationer, der hjælper udsatte unge ind i sportens verden.

Eksklusiv forening for tidligere landsholds- og superligaspillere

Til eventsene står spillerne for en portion god stemning, sund konkurrence og gode røverhistorier fra gamle dage, da GOFUS vil være spillernes genskabte klubhus med et fedt fællesskab. Kriteriet for at blive aktivt medlem af GOFUS er A-landskampe under DBU eller minimum 100 Superligakampe.

Lav et arrangement med GOFUS

Vil du have stjernestøv drysset ud over et event med en omgang tidligere stjernespillere? Så kontakt GOFUS og bliv medarrangør på et event. Vi møder op og spiller padel eller golf i lige netop dén version, vi bedst kan finde på sammen. Det er helt uforpligtende at kontakte os og høre mere.