Danske og tyske fodboldlegender til ”golflandskamp” i Esbjerg i maj måned 2024

Inspireret af en forening for gamle Bundesliga-stjerner i Tyskland har en perlerække af gamle, veltjente danske fodboldlegender i fjor stiftet velgørenhedsforeningen GOFUS Danmark.

I GOFUS Danmark spiller man golf og padel for velgørende formål, som har til sigte at hjælpe udsatte børn og unge til et bedre liv via sport og idræt.

Som del af stiftelsesaftalen kommer en samling gamle Bundesliga-stjerner og medlemmer af GOFUS Tyskland nu til Danmark for at hilse deres nye danske GOFUS-venner behørigt velkommen.  Og det skal ske med et bråvalla-golfslag og efterfølgende festligt samvær på Hjerting Badehotel sammen med en udvalgt kreds af sponsorer og samarbejdspartnere, der kan købe sig plads ved eventet i en god sags tjeneste. Matchen spilles på Esbjerg Golfklub.

Den tyske forening har man haft i mere end tyve år med Dortmund-koryfæet Norbert Dickel som aktiv og synlig præsident. I sin tid topscorer i den gul/sorte kultklub, nu medlevende stadionspeaker og klubikon samme sted.

Mange stjerner til Esbjerg

Han er en af spillerne på det tyske hold, der også kommer med gamle stjerner som Marco Bode (Werder Bremen), Dietmar Jacobs (HSV), Uli Borowka (Mönchegladbach/Werder Bremen), Thomas Helmer (Bayern München, Dortmund) og Richard Golz (HSV og Freiburg) ifølge det foreløbige program.

De møder danske stjerner som Daniel Monberg Jensen (Werder Bremen/Sønderjyske), Henrik Store Larsen (FCK, Pisa, Mannheim), Ole Kjær, Jens Jørn Bertelsen (begge EfB bl.a.), Klaus Berggreen (Pisa/Roma) og Søren Larsen (Schalke/AGF).

 Der bliver tale om et matchformat, hvor sponsorer er med som i en klassisk pro/am om fredagen. Denne match er en integreret del af landskampen, som så fortsættes for fodboldstjernernes vedkommende dagen efter med singles og slutkamp.

Esbjerg omhyggeligt udvalgt

Golfeventet mellem tyske og danske fodboldvenner finder sted i Esbjerg den 10.+11. maj 2024.

”Vi ved, at Bundesligaen spiller en særlig rolle i det sydjyske og ikke mindst Esbjerg – og mange af vore spillere har en fortid i netop de bedste tyske ligaer, bl.a. Henrik Store Larsen og Daniel Jensen.
Så med et stærkt og støttende erhvervsliv og gode samarbejdspartnere i Esbjerg Golfklub og Hjerting Badehotel, lå valget af Esbjerg på hånden”, forklarer GOFUS Danmark-grundlægger, Simon Rasmussen. Han har nu sendt de gamle Esbjerg-legender Ole Kjær, John Lauridsen og Jens Jørn Bertelsen i byen for at invitere virksomheder og  fodboldinteresserede golfspillere til at deltage i eventet, der ud over at fremme dansk/tysk venskab også skal samle penge til velgørende formål, som det er hele missionen for GOFUS i både Tyskland og Danmark.

”Vi regner også med at kunne tiltrække tyske spillere og virksomheder. Det er gode navne og et fint event. Vi skal nok få behørig omtale af område og arrangement i Tyskland også”, forventer Simon Rasmussen.

GOFUS Danmark godt i gang

GOFUS i Danmark blev stiftet i fjor af Simon Rasmussen og sønderjyden Michael Møller, der havde ideen med fra Tyskland, hvor GOFUS har været etableret med succes i en længere årrække.

”Vi drømte om at kunne samle 25-30 gamle stjerner for den gode sag, men vi har allerede passeret 85 spillere og medlemmer, hvor kriteriet er A-landskampe eller minimum 100 Superligakampe. Alle betaler for at være med og stiller sig til rådighed for den gode sag. Og de er fantastisk gode til at dele historier fra fodboldkarrieren på og uden for banen, helt i tråd med den ånd, GOFUS er stiftet i. Vi skal have det sjovt, imens vi gør noget godt for andre”, siger idemand Michael Møller, der driver virksomheden Add-Wise i Haderslev.

”Også af sponsorer og samarbejdspartnere er vi blevet taget vældig positivt imod. Vi er kommet gode skrift på vejen, men har stadig mange planer og ambitioner. Landskampen i Esbjerg er en stor første milepæl. I april måned har vi også et padel-event i København”, forklarer bestyrelsesformand Bjørn Kristensen, tidligere topspiller og forsvarsklippe i AGF og Newcastle samt ikke mindst det danske landshold.

Man kan hente nærmere information om foreningen og tilmelde sig både landskampen i Esbjerg og padel-eventet i København via GOFUS’ hjemmeside www.gofus.dk.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Simon Rasmussen. 5131 5320 eller Michael Møller, 2526 1500 eller alternativt bestyrelsesformand Bjørn Kristensen (ex Newcastle/AGF) på 4012 3031.

 

Join vores mission som sponsor,
spillermedlem eller frivillig hjælper

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do
eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

All Rights Reserved ADD-WISE.