Vi genopliver den legendariske landliggerkamp på Melby Stadion den 28. juni kl. 18. Dette stærke sommerevent markerer genoptagelsen af en tradition, som startede i 1949 netop i Melby.
 
Kom og se store fodboldnavne som Klaus Berggreen og Michael Schäfer, sammen med kendte ansigter som Mick Øgendahl og Martin Buch, der spiller mod det lokale førstehold fra Melby-Liseleje IF. Det bliver en dag fyldt med sjov, fællesskab og fodboldglæde.
 
Dette event handler ikke kun om fodbold; det er en mulighed for at gøre en forskel. Vi er stolte over at kunne støtte Julemærkehjemmet, der hjælper unge med at finde fodfæste i livet. Birgitte Dybkjær, forstander på Julemærkehjemmet Kildemose, udtrykte sin taknemmelighed:
 
“Det er med stor ydmyghed og mindst lige så stor taknemmelighed, at jeg takker for, at I tænker på os. At I går på banen for unges trivsel viser stort overskud. Vi ser, hvordan unge mennesker i stigende grad oplever mistrivsel, og hvordan flere og flere gemmer sig bag skærmen. Hos os trumfer nærvær skærmen, og det er gode oplevelser som denne fodboldkamp med til at skabe, så vi glæder os rigtig meget.” 
Birgitte Dybkjær, forstander på Julemærkehjemmet.
 
En stor tak skal også lyde til SELECT Sport A/S – SELECT’s engagement i denne tradition går tilbage til grundlæggeren, den berømte målmand Ejgil Nielsen, som deltog i den første landliggerkamp i 1949. Med mere end 30 års deltagelse i disse kampe og en dyb forbindelse til eventets historie, har SELECT valgt at sponsorere “GOFUS” kamptøjet.
 
Vi ser frem til at samle gamle og nye fans til en uforglemmelig aften, hvor sport og velgørenhed går hånd i hånd. Yderligere navne vil blive offentliggjort i løbet af de kommende måneder, så hold øje med flere spændende opdateringer!
 
Læs mere i følgende presseomtale.
https://lnkd.in/df4aEkvY

Mød os på Melby Stadion og vær med til at støtte en god sag!