GOFUS Danmark medlemmet Jesper Grønkjær blev den 8. juli tildelt prisen Årets Guld Harald, som hvert år tildeles en person eller forening, der har gjort sig særligt bemærket både nationalt og internationalt og har tilknytning til Nordjylland.
 
Med prisen fulgte 25.000 kroner fra Spar Nord Fonden, som Jesper Grønkjær har valgt at donere til KidsAid, GOFUS Danmark og Thisted FC Amatørafdeling, som er klubben hvor han selv fik sin fodboldopdragelse inden karriere tog fart i større danske og internationale klubber og med landsholdet.  

GOFUS Danmark siger ærbødigt tak for donationen. Vi er meget beærede over at blive tænkt ind i billedet og sætter stor pris på donationen.  

I forbindelse med donationen udtrykker Jesper Grønkjær, at han ved, hvor udfordrende det er at etablere en ny velgørenhedsorganisation og at han dermed vil vise GOFUS sin opbakning og støtte.  

Mange gamle landsholdsstjerner og superligaspillere bakker op om GOFUS Danmark og gør en stor indsats for at støtte op om vores arbejde med at fremme unges trivsel gennem sport. Men håndsrækninger og en gestus som den fra Thisted-drengen Grønkjær føles nu som et særligt skulderklap og en motivations-indsprøjtning. 

Jesper Grønkjær – vi er dig utroligt taknemmelig for anerkendelsen og for dit engagement i GOFUS Danmark. Det er guld værd. TAK.