Ikke mindre end 11 af de 15 spillere, der deltog i Old Boys Landsholdets kamp i Fuglebjerg fredag aften er medlem af vores nye velgørende forening GOFUS Danmark. Her spillede de så for DBU og hjalp den lokale klub Fuglebjerg IF med en opvisningskamp i forbindelse med klubbens 100-års jubilæum. Der var mere end 1.000 tilskuere og det sikrer Fuglebjerg et overskud på ca. 50.000 kr.
GOFUS Danmark er en ny velgørende forening, der skal hjælpe socialt udsatte familier og børn med at få nye fællesskaber igennem idrætten men også vil yde støtte til f.eks. en ny multibane i et område, hvor der ikke findes idrætsfaciliteter, ligesom GOFUS Danmark vil gå forebyggende ind i kampen mod diabetes og overvægt, og bl.a. støtte Julemærkehjemmene.
Tag kontakt til GOFUS Danmark og vi kan skræddersy et event for dig og dit firma, som vil give dine medarbejder og andre interessenter en sjov, god og hyggelig dag med de “gamle” fodboldkoryfæer på golf- eller padel banen. Vi glæder os til at høre fra dig ligesom vi også søger sponsorer der vil støtte GOFUS Danmark og de gode formål vi støtter.