Sparekassen Kronjylland er ny, stor partner for GOFUS Danmark, der blev etableret fornyelig af nogle af Danmarks største fodboldstjerner igennem tiderne med formålet at gøre en forskel for socialt belastede børn og unge i Danmark.

Sparekassen Kronjylland, med udspring i det centrale Jylland, er ny partner for GOFUS Danmark baseret på en aftale med Sparekassens Kongens Nytorv afdeling i København.

”Vi sympatiserer meget med GOFUS’ idegrundlag og gode formål. Med en samarbejdsaftale får vi en ny og anderledes måde at gøre en positiv forskel i samfundet på samtidig med at vi kan byde kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere nogle unikke events omkring sport, især indenfor fodbold, golf og padel”, siger afdelingsdirektør for afdelingen på Kongens Nytorv, Leif Ramskov Laursen.

Sparekassen Kronjylland bliver sølvpartner i GOFUS, og det glæder bestyrelsesformanden, den gamle AGF-kæmpe og landsholdsforstopper, Bjørn Kristensen, meget.

”Vi er i en vigtig opstartsfase, hvor vi får testet, om erhvervsliv, privatpersoner, golf- og padel-klubber m.v. bakker op om vores sag. Det indikerer Sparekassen Kronjyllands tilsagn sammen med ganske mange kommende aftaler, at mange vil gøre, og det glæder os selvfølgelig, når nu alle vi gamle fodboldspillere stiller frivilligt op til GOFUS-aktiviteter med målet at samle midler til værdigt trængende børn og unge. Det skal Sparekassen Kronjylland have en stor tak for. Vi betaler tilbage med gode oplevelser på og uden for banerne i golf og padel – og en masse gode anekdoter fra de gamle fodbolddrenge, som Kronjyllands medarbejdere og kunder kommer til at spille og hygge sammen med”.

Sparekassen Kronjylland er ny stor partner og sponsor for GOFUS Danmarks velgørenhedsprojekt.
I går signerede partnerne en fin kontrakt, som begge får stor glæde ud af.

 Fra venstre ses Michael Skov Jørgensen, erhvervskundechef og Leif Ramskov Laursen, afdelingsdirektør København for Sparekassen Kronjylland, der signerer kontrakten med GOFUS-projektleder Simon Rasmussen og GOFUS-medlemmerne Michael Schäfer (bestyrelsesmedlem) og Klaus Berggreen, begge eks-landsholdsspillere og koryfæer fra Lyngby Boldklub.

”GOFUS har præsenteret os for et seriøst og ambitiøst projekt, som vi kan se os selv i og bruge til noget. Det er udslagsgivende. De første events finder sted i september og oktober, og det glæder vi os meget til. Også til at finde ud af, hvordan Sparekassen Kronjylland i øvrigt kan profitere af det fantastiske netværk rundt omkring GOFUS Danmark”, siger Leif Ramskov Laursen, Sparekassen Kronjylland,

”Vi kan kun sige den største tak til Sparekassen Kronjylland for deres opbakning og den gode energi, de bringer ind i GOFUS-projektet. Vi imødeser mange gode events og initiativer sammen i de kommende år”, siger projektchef Simon Rasmussen, der i mange, mange år var fodboldlandsholdets trofaste holdleder og nu altså engageret bagmænd bag GOFUS Danmark.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Leif Ramskov Laursen, Sparekassen Kronjylland, tlf. 76 88 99 86
eller formand Bjørn Kristensen, tlf
. 40 12 30 31 eller projektchef, Simon Rasmussen, tlf. 51 31 53 20.

Billedet er en privat optagelse og kan frit afbenyttes i sammenhæng med aftalen om samarbejdsaftalen.

Join vores mission som sponsor,
spillermedlem eller frivillig hjælper

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do
eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

All Rights Reserved ADD-WISE.